Utfordringer med pasienttransport

NorgesTaxi har, som kjent gjennom media denne helgen, hatt utfordringer med å levere den kvaliteten vi ønsker på pasienttransport i Oslo. Utfordringene skyldes en sammensatt problemstilling bestående av trafikksituasjoner, vær, tilgjengelighet samt utfordringer med enkeltsjåfører grunnet interne avtaler.

 

Vi kjører 30 000 pasient- og TT turer i måneden og de aller fleste går som normalt. For løse den utfordringen enkelte av våre pasientreisende opplever har vi nå, blant annet, sendt søknad til Bymiljøetaten om hastebehandling av reserveløyver, satt inn ekstra biler i drift for å sikre kapasitet samt informert alle våre sjåfører om viktigheten av levere god kvalitet i denne avtalen – som i alle andre oppdrag vi har.

 

Vi i NorgesTaxi beklager på det sterkeste at pasienter har måtte vente uforholdsmessig lenge. Dette skal ikke skje, og vi beklager og ønsker å uttrykke sterk medfølelse overfor de som har blitt utsatt for dette. Med de nevnte aktiviteter skal vi få en hurtig løsning på situasjonen slik at alle våre kunder får den samme gode tjenesten vi i NorgesTaxi er så stolte av.